NE KONSIDEROJM DEZAJNERIN SI NJE POET I CILI INTERPRETON HISTORIN NE SAJË TE MODELE DHE FORMAVE TE REJA

Nese diqka na inspiron , është sepse ne e duam

SHFLETONI KOLEKSIONIN TONE

AMRE

Dhjetë kilometra nga Prishtina, përgjatë autostradës për Shkup, selia e Ekspozita Amre që nga viti 2000, nga themeluesi dhe shpirti i Amre, z.Rrahim Spahiu në qytetin e Lipjanit - Kosovë. Duke filluar nga e para dhe duke besuar në një projekt të madh, ka mbërritur të bëhet pikë e shitjes e referencës për Mobilje Made në Itali në tërë Kosovën...

Lexo më tepër rreth nesh
...
...

divane promocionale

CAVA

Cava është shprehja e një forme estetike dhe një stili bashkëkohor, në të cilin dizajni dhe funksioni bashkëjetojnë në harmoninë .

MATERIALet

Uleset kan gjithë komoditetin dhe cilësinë e mbushjes së shkumës Eucafeel dhe Memory Foam,  të cilat sigurojnë që pamja dhe mbështetja e saj e mirë të qëndrojnë për një kohë të gjatë .

MBULESAT

PRODUKTE Të DALLUARA

AMRE MEDIA

Për të qenë sa më afer klientëve tanë, AMRE Group ju prezenton gjitha materialet tona reklamuese me një vend.

Disa janë të publikuara ne YouTube ne kanalin tonë zyrtarë kurse disa jan te publikuara ne Facebook kanalin tonë zyrtarë

Enjoy

NATUZZI BENVENTUTI A CASA